Laitoin esittelytopikkia 'Parrasvaloissa Cuento' hevoset.comiin ja vaikka ihmiset olivatkin ensin hiljaisia ja vastasivat parilla sanalla alkoi pian tulla rakentavaa kritiikkiä ja kehuja.
Uudistin ulkoasua, muutin sen kapeammaksi, keskitin ja lisäilin kuvia, paria sivua en ole vielä saanut muutettua uuteen ulkoasuun mutta onhan minulla taas koko päivä aikaa.
Samalla tuli ilmi myös että olen sekoittanut otsikkokuvan lisenssin jonkun muun kuvan kanssa (olen poiminut flickrstä criollojen kuvia sen verran etten edes ihmettele) ja nyt sitten joko lähettelen lupapyyntöä (mikä voi muuten olla aika hankalaa koska en löytänyt kuvaajan sähköpostiosoitetta mistään enkä edes muista kuvan osoitetta enään) kuvaajalle tai etsin uuden otsikkokuvan, kumpikaan vaihtoehto ei houkuttele mutten myöskään halua pitää sivuilla luvatonta kuvaa.

Hevosia ei ole löytynyt vieläkään joten tuon itselleni yhden Andalusialaisorin, Soul Shakerin, josta on tarkoitus tulla 4 vuotias ja ensimmäinen varsinainen koulutettava. Tämän lisäksi omistuksessani on myös yksi Criollo jota en halua toistaiseksi Cuentoon tuoda ja kaksi puokkia joilla aloitan nyt kunnon kilpailemisen.

Chau,
Radical.